Disclaimer  
Zoek project
Trefwoord/Ref.
Regio
Discipline

Disclaimer

Deze internetsite is met de grootste zorgvuldigheid tot stand gebracht. AXS Freelance streeft ernaar om de inhoud zo accuraat en actueel mogelijk te houden. Desondanks kan het gebeuren dat bepaalde informatie niet helemaal juist of actueel is. Aan de op deze website weergegeven informatie kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. AXS Freelance behoudt zich tevens het recht voor de disclaimer op elk gewenst moment aan te passen.


Privacy

AXS Freelance heeft de privacy van haar bezoekers hoog in het vaandel staan. Alle privacygevoelige informatie die u aan ons verstrekt, valt onder ons privacy statement. AXS Freelance behandelt uw gegevens op vertrouwelijke wijze en gebruikt ze alleen voor de doeleinden zoals hieronder omschreven.


Algemene gegevens

Om de inhoud en structuur van onze internetsite optimaal te houden, worden algemene gegevens bijgehouden van de websitebezoeker. Dit zijn gegevens die betrekking hebben op de meest opgevraagde pagina's, diensten of projecten. Daarnaast wordt gekeken naar bezoekersaantallen, de hoeveelheid gezochte cvís, zoekagenten, etc. De identiteit van de bezoeker wordt hierbij niet bekend gemaakt.


Persoonlijke gegevens

AXS Freelance gaat integer om met de door u opgegeven (persoonlijke) gegevens. Eventuele persoonlijke informatie die u via deze internetsite verstuurt, bijvoorbeeld via het contactformulier, wordt uitsluitend gebruikt door AXS Freelance. De gegevens worden alleen gebruikt voor het door u beoogde doel. Bij het aanbieden van onze diensten maken we gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden die een browser op de harde schijf plaatst zodat een website kan herkennen wanneer een bepaalde bezoeker langskomt. Hierdoor hoeft u bepaalde gegevens niet elke keer opnieuw in te vullen.


Solliciteren/reageren op vacature

Indien een freelancer op een freelanceproject wil reageren, dient hij/zij een aantal gegevens in te vullen. Op een aantal verplichte velden na, bepaalt de kandidaat zelf welke gegevens gedeeld worden. AXS Freelance gebruikt deze gegevens in de gesprekken met potentiŽle opdrachtgevers en houdt de opdrachtgever eraan om ook integer met de gegevens van de freelancer om te gaan. Door te reageren op een project of door het invullen van het contactformulier geeft u AXS Freelance toestemming om uw gegevens met een potentiŽle opdrachtgever te delen. Uiteraard kunt u de gegevens op elk moment wijzigen, uw cv aanpassen of uw aanmelding stopzetten.

De persoonlijke schakel in personeelsbemiddeling Techniek
Home | E-mail | Vestigingen | Sitemap | Disclaimer